договор эксклюзива аренды для собственников на безоплатной основе.

06.10.2016   

                                                            ДОГОВІР ДОРУЧЕННЯ № ____/____                           

 

Місто Дніпропетровск,  __________________  20016 р.

 

____________________________, надалі «Довіритель», ІПН _____________, з однієї сторони, та

Фізична особа - підприємець                                                                             , надалі «Повірений», що діє на підставі                                                                                                              , з іншої сторони, в подальшому разом іменуються «Сторони», а окремо – «Сторона», уклали цей Договір про наступне:

 

1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ.

1.1. У відповідності до даного Договору Довіритель доручає Повіреному, а останній зобов’язується, надати від  імені та за рахунок Довірителя наступні послуги:

а) у разі необхідності, надати допомогу в оформленні правовстановлюючих та інших документів, необхідних для передачі в оренду майна, зазначеного в Додатку № 1 до даного Договору (надалі – «Майно»);

б) провести комплекс заходів з пошуку зацікавлених осіб (далі-“Орендарів”) з оренди  Майна згідно з даними Довірителя, зазначеними в Додатку №1 до даного Договору;

в) сприяти укладенню договору оренди Майна між Довірителем та орендарем Майна.

1.2. Повірений зобов′язується надати зазначені послуги на безоплатній основі.

1.3.  Довіритель надає Повіреному ексклюзивне право на надання послуг згідно п. 1.1. даного Договору на територіі України (надалі – «Територія») і не буде звертатися до інших юридичних чи фізичних осіб з приводу передачі в оренду Майна до «__»_________ 200_ року. Після завершення цього терміну Довіритель  може  залучати для  передачі в оренду Майна інших юридичних чи фізичних осіб.

1.4. Загальна орендна вартість Майна, яка є початковою для проведення переговорів з орендарем Майна, обумовлена в Додатку № 1 до даного Договору.

1.5. Майно належить Довірителю на підставі _________________________________________________

1.6. За результатами виконання Повіреним умов даного Договору, Сторони протягом 1 (одного) банківського дня з моменту підписання договору оренди Майна підписують Акт виконаних робіт про виконання Повіреним своїх обов‘язків за даним Договором.

1.7. Довіритель надає згоду Повіреному на проведення рекламної компанії Майна шляхом ______________________________________________________________________________________

1.8. Права і обов’язки, що витікають із виконання Повіреним даного Договору, виникають безпосередньо у Довірителя.

1.9. Повноваження Повіреного по наданню послуг, передбачених даним Договором, підтверджуються даним Договором.

 

2. ПРАВА І ОБОВ’ЯЗКИ ПОВІРЕНОГО

2.1. Повірений зобов′язаний:

2.1.1. Надати послуги у точній відповідності до умов даного Договору та Додатків до нього, що є його невід’ємною частиною.

2.1.2. Надавати юридичні консультації з питань чинного українського законодавства, в т.ч. з питань виконання умов договору оренди, виселення недобросовісних орендарів.

2.1.3. Надати допомогу у підготовці документів, необхідних для укладення договору оренди Майна.

2.1.4. Провести комплекс заходів з пошуку орендарів Майна, що відповідає данним Довірителя, зазначеним в Додатку №1 до даного Договору.

2.1.5 Повідомляти Довірителя,  на його вимогу, про хід виконання даного Договору.

2.1.6. Інформувати Довірителя про необхідність проведення переговорів з контрагентами шляхом усних повідомлень.

2.1.7. Сприяти організації зустрічей та переговорів між представниками Довірителя й орендаря.

2.1.8. Сприяти укладенню договору оренди Майна між Довірителем та орендарем Майна.

2.1.9. За результатами виконання умов даного Договору передати Довірителю Акт виконаних робіт.

2.1.10. Не передавати конфіденційну інформацію одержану від Довірителя без згоди Довірителя, за виключенням тієї інформації, яка потрібна йому для виконання умов цього Договору. Сторони вправі укласти окремий договір про захист конфіденційної інформації.

2.2.  Повірений має право:

2.2.1. Вимагати від Довірителя своєчасного  підписання Акту виконаних робіт за даним Договором.

2.2.2. Залучати до виконання цього Договору третіх осіб, про що повідомляти Довірителя.

 

ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ ДОВІРИТЕЛЯ

3.1. Довіритель зобов’язаний:

3.1.1. Надати Повіреному повну та достовірну необхідну інформацію щодо Майна та характеристики Майна, згідно з якою Повірений здійснює пошук  потенційних орендарів Майна. Оригінали документів передаються Сторонами згідно Акту прийому-передачі документів, що є невід’ємною частиною цього Договору.

3.1.3. Без зволікання прийняти все виконане Повіреним відповідно до цього Договору.

3.1.4. В необхідних випадках надати Повіреному письмову довіреність, що передбачає такі представницькі повноваження Повіреного, які є повністю достатніми для виконання ним цього Договору.

3.1.5. За результатами виконання умов даного Договору підписати Акт прийому-передачі виконаних робіт про виконання Повіреним своїх обов‘язків за даним Договором.

3.1.6. Не укладати аналогічних цьому Договору договорів з іншими фізичними чи юридичними особами.

3.1.7. У разі дострокового відкликання повноважень Повіреного відшкодувати Повіреному витрати, пов′язані з виконанням зобов′язань за цим Договором, а також відшкодувати збитки, завдані Повіреному припиненням Договору.

3.1.8. Не передавати конфіденційну інформацію одержану від Повіреного без згоди останнього, за виключенням тієї інформації, яка потрібна Довірителю для виконання умов цього Договору.

3.2. Довіритель має право:

3.2.1. Вимагати від Повіреного належного виконання його обов′язків за цим Договором, контролювати виконання Договору Повіреним під час дії цього Договору.

 

4. ПОРЯДОК РОЗРАХУНКІВ

4.1. Повірений зобов′язується надати послуги за даним Договором на безоплатній основі.

 

5. ГАРАНТІЇ ТА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

5.1. У випадку порушення Довірителем своїх обов’язків згідно п. 1.3. даного Договору, він оплачує Повіреному штраф в розмірі 50 % (п′ятдесят відсотків)  від вартості орендної плати за один місяць згідно з Додатком №1 до даного Договору за кожний випадок такого порушення

5.4. Повірений не гарантує Довірителю виконання орендарем зобов’язань за договором, укладеним за його посередництвом.

 

6. СТРОК ДІЇ ДОГОВОРУ

6.1. Цей договір набирає чинності з моменту його підписання Сторонами та діє до «__»___________ 200___  року, але у будь-якому випадку до повного виконання Сторонами своїх зобов′язань відповідно до умов цього Договору.

6.2. Цей договір припиняється за угодою Сторін, а також  у разі:

а) відкликання повноважень Повіреного Довірителем;

б) відмови Повіреного від виконання цього Договору;

в) смерті, визнання недієздатним, обмеження цивільної дієздатності, визнання безвісно відсутнім будь-якої Сторони, що бере участь у цьому Договорі.

6.3. У разі відкликання повноважень Повіреного, Довіритель повинен сповістити його про відмову від Договору не пізніш як за два місяці до його припинення.

6.4. У разі усунення (закінчення) обставин, що призвели до припинення повноважень Повіреного, ці повноваження за згодою Сторін можуть бути поновлені.

 

7. КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ

7.1. Будь-яка інформація, котра стала відома Стороні даного Договору у зв′язку з виконанням нею обов′язків

за даним Договором та розголошення якої може нанести шкоду іншій Стороні, є конфіденційною інформацією та не 

підлягає розголошенню третім особам чи публікації без попередньої згоди на це другої Сторони. За розголошення зазначеної інформації винувата Сторона несе відповідальність, передбачену чинним законодавством України.

7.2. Сторони зобов′язуються притримуватися конфіденційності переговорів, переписки та інших дій, пов′язаних з даним Договором та не розголошувати таку інформацію третім особам без письмової згоди іншої Сторони.

 

ФОРС-МАЖОРНІ ОБСТАВИНИ

8.1. У випадку настання форс-мажорних обставин (війна, революції, терористичні акти, пожежі, природні катаклізми, бойкоти, страйки, акти державних органів незалежно від їх законності чи незаконності та ін.), що безпосередньо перешкоджають виконанню зобов'язань за даним Договором, терміни виконання таких зобов'язань, відповідно, відстрочуються на час дії форс-мажорних обставин.

8.2. Сторони зобов'язані повідомляти один одного про настання і припинення форс-мажорних обставин з наданням документів, які підтверджують це, протягом 5-ти робочих днів із дня їх настання. Несвоєчасне повідомлення позбавляє Сторону права посилатися на будь-яку вищевказану обставину, як підставу, що звільняє від відповідальності за невиконання зобов'язань.

8.3. Якщо форс-мажорні обставини будуть тривати більше одного місяця, то Сторони повинні погодити заходи для подальшого виконання цього Договору.

 

ПОРЯДОК РОЗГЛЯДУ СПОРІВ

9.1. У випадку виникнення спорів, пов′язаних з виконанням даного Договору, Сторони приймуть всі заходи щодо вирішення їх шляхом переговорів.

9.2. У випадку неможливості вирішення спорів таким шляхом, вони будуть розглянуті у відповідності до порядку, встановленим чинним Законодавством України.

 

ІНШІ ПОЛОЖЕННЯ

10.1. Сторони вправі додатковими письмовими угодами вносити зміни та доповнення в умови цього Договору. Після підписання вповноваженими представниками кожної із Сторін, додаткові угоди стають невід′ємною частиною даного Договору.

10.2. Цей договір складено українською мовою в двох примірниках, по одному примірнику для кожної Сторони. Обидва  примірники даного Договору мають однакову юридичну силу.

 

РЕКВІЗИТИ ТА ПІДПИСИ СТОРІН

 

ДОВІРИТЕЛЬ

 

ПОВІРЕНИЙ

ПІБ___________________________________

Паспорт_______________________________

______________________________________

Місце реєстрації ________________________

______________________________________

______________________________________

Тел. __________________________________

 

 

_____________ /________________________/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_________________  /                                                 ./                                         

 

МП                                      

 

 

                                                                         ДОДАТОК № 1                                                                    

до  ДОГОВОРУ ДОРУЧЕННЯ № ___/___

 від ______________ 2016 року.

 

м. Дніпропетровськ                                                                                                            ____________  2016 р.

 

Ми, Сторони Договору  доручення № __/__ від _____________ 2016 року, Довіритель - ___________________________з однієї сторони, та Повірений - _________________________________, зберігаючи термінологію зазначеного Договору, нижче «Договір», склали цей Додаток про наступне:

 

Повірений здійснює заходи з пошуку орендарів наступного Майна:

____________________________________________________________________________________________

 

2.  Загальна вартість орендної плати за один місяць, за яку Довіритель згоден передати Майно в оренду і яка є початковою для проведення переговорів Повіреного з орендарем Майна становить: ____________  (__________________) грн. 00 коп., що за курсом НБУ, який діє на момент підписання цього Додатку, складає суму, еквівалентну __________ (___________________) доларів США.

 

РЕКВІЗИТИ ТА ПІДПИСИ СТОРІН

 

ДОВІРИТЕЛЬ

 

ПОВІРЕНИЙ

ПІБ___________________________________

Паспорт_______________________________

______________________________________

Місце реєстрації ________________________

______________________________________

______________________________________

Тел. __________________________________

 

 

_____________ /________________________/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_________________  /                                                     /                                          

 

МП                                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Замовити зворотній дзвінок